top of page

Tack för oss

Kultur är en viktig dimension i ett långsiktigt och hållbart samhälle; socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Sedan 2016 har vi årligen förvandlat brofästet under Liljeholmsbron till platsen för spännande, nyskriven och utmanande teater. En kulturblomma i betongdjungeln. En inbjudande kulturell arena på lika villkor för alla. För ett bättre och rikare kulturliv. För en mer levande och roligare stad.

Sommaren 2021 tvingades vi, med rådande restriktioner och osäkerheten kring framtiden, till en ofrivillig paus. En paus som blir permanent när verksamheten nu läggs ned.

Vi hittade aldrig svaret på frågan ”Vem ska betala för kulturen?”.


Tack till alla er som kommit och besökt oss under våra somrar. Tack till alla er som stått på vår scen och tack till er alla bakom scen. Tack till våra familjer och alla boende runt Liljeholmsbron. Tack alla ni som drog en lans för oss och för kulturen.Utan er alla hade vi aldrig nått så här långt. Tack.


Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul.

Filip | Rennie | Petter Teatern under bron 11 december 2022

Teatern under bron | 2016 - 2022.
10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Förra årets succé Definitivt 50 pers - en monologfestival var omtumlande. Mitt i en pandemi lyckades vi förmedla det efterlängtade mötet mellan publik och scenkonstnärer. Rådande restriktioner och os

bottom of page